Sundays

W. 36

Godmorgon!

Hoppas er vecka varit magisk. Jag har jobbat, börjat träna på Friskis igen och fåt psykbryt pga snart inne i väggen. Fick lov att avboka och styra om massor för att kunna återhämta mig. Usch HATAR när det är så och man känner att man vill göra allt men har energi till inget. Men känner att jag varje vecka skriver att det varit mycket och hur jävla himla kul är det och läsa om?

Igår var jag på min kusins bröllop och hade det fint. Låt oss ta en titt om vad som kommer nästa vecka:

Några bilder från förra veckan när jag hängde i Uppsala.

🍄Imorgon ska jag jobba & sedan till Frille för lite medel jumpa. Senare ska jag typ chilla hemma, kolla på Youtube och kanske spika upp en hylla.

🍄På tisdag och onsdag så är jag på ledarskapskurs med jobbet och ena kvällen träffa Måndagsklubben för öl och andra kvällen äta middag med Frida som är i stan.

🍄På torsdagen ska jag dra med mig Camilla till Friskis & kanske gå hem om vädret tillåter? Eller dricka vin. Det är lite 50/50 det där.

🍄 Till helgen kommer jag och Lars åka med Carro och Johan till Örebro och Carro’s familjs landställe. Vi ska spela en massa spel, äta magisk mat och bubbla bubbelpool. MMMMMmmmMMmmMmM…

Sen är det ny vecka med nya problem, roliga middagar och möten :’)

Mikaela LarssonComment