Sundays

W. 33

Hej! Är tillbaka på jobbet denna vecka och det känns kul ändå. Tänkte visa er två bilder från Måndag - Lördag, kul va?

🐳 I måndags lagade vi magisk vegetarisk pad thai och kollade på X-Files. Solen kom tillslut fram så då begav jag mig ut på en promme och fotade rosor, som man gör!

🐳 Under tisdagen städade jag min inbox, planterade hösten och sen mötte jag upp Lars! Han jobbar inne i stan nära mig 3 dagar i veckan vilken såklart är guld! Vi gick från Hötorget till St. Eriksplan för tapas och bärs på Caliente 🍻

🐳 I onsdags var jag på ett seminarium hela dagen, vi pratade om psykologi och shopping :))) och såklart om klänningen som trendade för några år sedan verkligen är svart och blå eller vit och guld (svart och blå såklart!). På kvällen mötte jagupp Camilla på Boqueria för post-vacay catch up. Vi pratade bröllop, träning och köpte alkoholfritt bubbel för 96 kr?? Så dyrt. Men vad ska man göra när det är sensommar i Stockholm?

🐳 I torsdags var det äntligen återförening av vår älskade bokklubb. Vi åt italiensk middag och planerade Helsingfors resa, bokklubbsträffar och spahelger 💘

🐳 I fredags åkte jag direkt till Linghem efter jobbet. Världens drömmiddag väntade och sen var det bara lyxigt att få träffa Åsa och Peter igen 💞

🐳 Igår hade vi världens loppis turnering! Handlade så mycket kul och bra och roliga och billiga saker!!!! Älskar loppis! På kvällen spelade vi Wizards Unite och åt brakmiddag.

Nästa vecka ska jag vara i Liljeholmen hela veckan för kurser och UAT testning, jobbigt men kul ska det bli!

Mikaela Larsson