Sundays

W. 27

Imorgon händer det. Det är sista veckan innan jag går på 4 (!!!!) veckors semester. Jag har aldrig varit ledig så länge sedan jag hade sommarlov i 8an typ. Ska spendera två veckor i Stockholm, en vecka i Falun och avsluta med en vecka i Östersund. Men först, sista veckan på jobbet, men det hindrar mig inte från att ha roliga planer på g.

Måndag:
På jobbet ska jag fixa en presentation jag tänkt dela med mitt team på tisdagen. På kvällen ska jag & Lars fira att han SLUTAT SITT JOBB! Woho! Kanske en burgare? Kanske en bärs? Kanske en liten omgång yatzy?

Tisdag:
Presentationsdax + möten och tasks som måste vara klara innan semestern. På kvällen ska jag lämna in mina analoga filmer äntligen!! Sen ha telefondejt med Nadia och gå en promme efter vattnet.

Onsdag:
Efter jobbet ska jag träffa Matilda, min gamla kollega Gabrielles’ kompis som flyttat till Stockholm för att plugga i några månader. En liten liten drink kanske?

Torsdag:
Hyojins sista dag :( Jag kommer ta över efter henne och hon har varit så himla snäll och öppen under mina första veckor. Kommer verkligen sakna henne! Vi ska äta team-lunch på Kimchistan & ha spelkväll efter jobbet, kanske äntligen får spela “you got crabs”.

Fredag:
ADIOS AMIGOS! Sätter mailen på OOO och drar. Jag och Lars ska ha övernattning med Sigrid <3 Ska gosa sönder med henne.

Lördag:
Morgonmys med Sigrid och på eftermiddagen lämnar vi henne till hennes päron och åker vidare till Popa i Parken - gratis festival! Johan anordnar och vi ska stötta såklart och lyssna på bra musik!

Söndag:
Packar lillväskan och ansiktsmaskerna och drar till Grisslehamns Havsbad för ett dygn av spa, 3 rätters och havstur.

VILKET JÄVLA LIV ÄNDÅ!
CIAO!

Ps. Alla bilder är från Pinterest