Sundays

W. 26

Hej!

Började skriva detta igår men sedan vart det skottlossning i Blackeberg och jag vart någon sorts Hasse Aro här hemma som satt och killgissade vad som hänt. Hemskt var det iallafall men vi var hemma och säkra.

Låt oss ta en liten titt på vad jag gjort:

I måndags var jag i liljeholmen där mitt jobbs utvecklare sitter och åt en riktig braklunch med Malin & Hyojin vid vattnet.

Efter jobbet köpte jag färska eucalyptus kvistar (???) och bokade sponant ett spadygn åt mig och Lars innan jag mötte Johanna och Erika för drink på TAK & middag på Vapiano.

Har jobbat en massa hela veckan med allt från sketches till designs. I tisdags hade vi workshops & efter jobbet tog jag en promenad runt Råcksta Träsk (sexigt namn - jag vet!) och catchade up med Noell innan jag spenderade kvällen med att klippa ihop Christine’s och Eric’s bröllopsfilm.

I onsdags tvingade jag med Sofie att hämta en spegel och sen gosade jag med Sigrid, lärde mig virka och åt god currymacka hemma hos henne och Jerk.

I torsdags åkte jag med min Måndagsklubb till Grönan. Tanken var att spela 5-kamp, men det slutade där vi började, med öl i solen.

I fredags mådde jag sådär men Carro tog så väl hand om mig. Vi åt tapas, köpte godis, gick hem till henne, drog ned rullgardinen och kollade på Southern Charm och tog naps.

I lördags lurade jag med mig Lars till Lilla Ängby där vi hämtade upp ett nytt vardagsrumsbord. HUR FINT? 200kr - BAM! Otroligt smidigt transporteringssätt, vem behöver bil?

Sedan kom Sigrid & Sofie över. Vi åt vattenmelon, virkade & klockan 16 slog klockan Gin’o’clock (för mig å Sofie då, Sigrid blev utan).

Sen gick vi vidare till Camilla på drink kväll. Vi avslutade kvällen på TAK, precis dör min vecka började. Cirkeln är sluten och allt det där!

Söndagen (igår då) spenderades på bästa sätt - med Lars! Vi tog årets premiärbad, spelade yatzy, donade hemma, åt sushi och läste bok.

Ses snart igen!

Mikaela LarssonComment