Sundays

W. 25

HEJ!
Hur mår ni? Jag mår bra. Det är soligt och sommrigt och jag gosar med Lars och hänger på jobbet och träffar kompisar och saknar min familj och försöker liksom att balansera allt på en bra sätt. På senaste har jag gjort massor av saker och några har fastnat på bild i min telefon, let’s take a look:

Har spenderat några helgen i Falun och en Fredag när jag kom hem var solnedgången extra magisk.

Fick äran att filma Christine & Eric’s bröllop. Första gången för mig men det var så kul och så fint. Här kommer lite smakprov.

En onsdag hade vi dejtnight. Vi åt middag på matilde i Sundbyberg innan vi gick bort till Friends Arena för att se Phil Collins (<3) & han va magisk.

Jobbet går bra! Jag gillar alla mina kollegor så mycket! Vi har haft sommarfest med vitt tema - vi vann utklädningspriset! Vi har haft workshops och nu innan midsommar så bjöds det på bästa tårta - jordgubbstårta.

Förra helgen hade vi möhippa för bästa Elin! Vi överraskade med brunch, Kroki-målning, forspaddling, grillning och 5-kamp! Jag klädde ut mig till Niclas ett tag och hade frågesport om vem som kände han mest. Längtar så till bröllopet nu!

Tisdagsbubbel med bästa bokklubben i Ivar Los Park.

Spenderande en måndagskväll med Emma. Vi gick och köpte sushi och tog en promenad runt Sicklasjön innan hon drog till USA i 6 veckor, den jäveln.

I torsdags efter jobbet gav jag och Lars oss ut till Ekerö för att campa. Ni ser ju själv hur magiskt det var.

Resten av denna helg har vi chillat på balkongen, solat vid Kaananbadet, ätit tapas och läst böcker.

Puss & Kram

Mikaela LarssonComment