Sundays

W. 20

Vilken semestervecka jag haft! Vi kom tillbaka till Stockholm i Fredags kväll efter en snabb visit i London, ett sjudundrande bröllop förra helgen, några dagar i Grövelsjön och mys med mamma och mormor. Här kommer en stycke bilder:

I London sa jag hejdå till mitt jobb jag haft i 3.5 år (!!!) vilket känns så konstigt men väldigt fint. Vad mycket grejer jag lärt mig! Jag sa också hejdå till mina favorit restauranger, mina favorit tjejer, handlade roliga grejer och vart superblond hos bästa Nadia.

Här är ett mixtape av bilder från när jag myste med Theo, vi gick ut och skatade, en grillkväll med jacuzzi i Falun & lite annat smått och gott.

Bilder från Lovisa och Jonas fantastiska bröllop förra lördagen <3

I Grövelsjön har vi chillat järnet, spelat mig och grillat korv.

En dag så drog vi ut och planerade att gå till silverfallet, men där var det för mycket snö så det slutade med att vi satte oss vid sjön och åt apelsiner.

En annan dag tog vi bilen över till Norge och utforskade vackra Elgå.

På vägen hem så stannade vi i Fulufjällets nationalpark för en hike till Njupeskär. Det var helt magiskt.

Igår hade vi datenight hemma med vietnamesiska vårrullar och prosecco, som det ska vara!

Tänk att imorgon börjar jag mitt nya jobb!!! Är både nervös och peppad på samma gång. Men det får helt enkelt gå som det går.

Nu ska jag laga matlådor och facetimea med Allie.
HAJ HAJ!