Sundays

W. 15

Lite prylar jag gjort så senaste:

🐰 Förra onsdagen var jag hembjuden till Ebba och Gustav för att inviga deras nya kök med färska vårrullar - vilket var ca det godaste jag ätit.

🐰 Några randoms från dagar där jag stekt 40 tusen pannkakor, var ut och sprang 07 på morgonen, fixade massor med sticklingar från mina växter, köpte en pelagon som hette Lasse, rensade mina smycken och hade en lite kod session på jobbet.

🐰 I fredags åkte jag till Falun för att hänga lite med min mami. Vi handlade lite på second hand, åt en magisk middag och myste.

🐰 I lördags så hängde jag med Flora (<3) och hennes päron och lite fler kompisar för att planera bröllop och annat kul som händer i Augusti.

🐰 Två fina jag sett in Instagram. Har jag blivit en quote-samlare???? HJÄLP. Men det första kändes ändå lite ok och sen har Babba Canales svarat om hur hon tänker kring hennes livsstil och miljön och svaret tyckte jag var väldigt bra formulerad.

🐰 I tisdags åt jag middag och drack vin med Camilla på Agnes, sån bra restaurang i Vasastan. Om ni kommer till Stockholm, gå hit. & ta mig med er.

🐰 Här är bevis på att jag inte alltid går omkring i pyjamas.

🐰 I onsdags var jag ut och åt med några andra, nämligen Agnes och linn. Vi var och åt på Pelikan för att sedan ta några billiga öl på Baras.

🐰 & i Torsdags avslutade jag veckan med ett besök och fika på Fotografiska med Emma.

Idag är jag påväg hem från Göteborg där jag varit på möhippa hela helgen. VÄLDIGT osäker på mitt mående men ikväll är det vårt innebandylags sista match så bara att ladda om.

Puss

Mikaela LarssonComment