Sundays

W. 13

Nu ni.
Jag skriver detta en hel vecka innan men vet ni varför?
Inte jag heller, men har mycket att göra så tänkte att detta kan man checka av snabbt.

Har ca en miljon bilder från senaste veckorna så tänkte att vi kunde ta en liten titt? Det kanske blir kult.

Vi börjar med att jag och lars var ute på en liten promme i skogen för att bota en bakfylla, finns någon inget (förutom en riktigt skönt 1mg alvedon) som botar så bra som naturen.

Sen kom våren. Massor med vårtecken och soliga dagar..

Jag spenderade en onsdagskväll med bästa sällskapet på Il Tempo.

Några random bilder som föreställer: 1. Nybeställda böcker 2. Mitt nygråtna face efter att sett After Life, så otroligt bra serie. 3. Några vaser jag håller på att jobba med. 4. Tog elskotern till Willys. 5. Var väldigt trött i morgonsol. 6. Fick ett ryck och rensade vårt förråd. 7. Läst som en gnu. 8. Vår-glass, ljusa jeans och tygskor <3 9. En fin videbukett. 10. Semlor hos kusin Lina. 11. Standardfrulle; hallon, mörk choklad och te.

Spenderade förrförra helgen i Örebro. Började fredagen med massor av god mat och spel hos Sara och Anton.

På lördagen mötte jag upp min bästa bokklubb. Vi gick i ett naturreservat och åt pannkakor på Naturens Hus.

På kvällen hade vi förmys på vårt hotellrum innan vi gick till Sorella för en magisk middag. Resten av kväll barhoppade vi runt sunkiga barer, precis som jag vill spendera mina lördagar.

Lars och jag har firat massor av grejer. Bl.a. ATT JAG FÅTT ETT NYTT JOBB. VI VARIT GIFTA I 3 ÅR. TILLSAMMANS I 4 ÅR. LARS HAR KUL GREJER PÅ G. Så det har blivit prosecco, spel, pizza och tapas överallt hela tiden.

TYJW8857.JPG

Har hängt med mina kompisar Sigrid och Theo.

Car på Caliente innan bio d'är vi såg The Favourite tillsammans med Carro.

Spenderade förra lördagen ute i skogen igen, denna gång gick vi och lagade lunch utomhus och låg i solen och läste, bäst var det.

& för exakt en vecka sedan var vi hem till Sofie och Jerk där vi åt halloumitacos och spelkväll där jag var sämst men det var roligt ändå.

Puh, det var allt.
Hoppas er vecka var väldigt kult. Jag räknar med 100% vår nästa vecka.

Mikaela LarssonComment