Sundays

W. 12

Okej. Så nu händer det. Jag skiter i att skriva på engelska här. varför? För att ingen som inte förstår svenska läser (vad jag vet, m inte får dom väl för sjutton klaga) och för att jag vet inte. Känns bara rimligt.

Denna vecka har Jag och Lars firat vår bröllopsdag :) 3 år har vi varit gifta och det känns KUL! Öven fast vi tjafsar minst en gång i veckan och han aldrig lär sig lägga sina strumpor i tvättkorgen så älskar jag ju den galningen. Här kommer några bilder från vårt bröllop:

IMG_1844.JPG
IMG_1848.JPG

Vi spenderade kvällen med att laga egengjord pizza, (jag gjorde med philadelphia, mozarella, champinjoner och tryffelsalami) och sen såg vi på film och chillade. Känner att det var en bra representation av vårt förhållande.

Hoppas er vecka varit bra. Nästa vecka ska jag hänga med kompisar, börja träna, åka till Falun och spela Innebandy - massa grejer helt enkelt.

Mikaela Larsson1 Comment